Uusimmat tuotokset. Pojan kevätlakki ja -lapaset Novitan raidallisesta Woolista. Lakin ohje jostain Modan numerosta, lapaset omasta päästä. Settiin on tulossa myös sukat, joista toinen jo valmiina.

Korvaläpät näyttävät tosi pitkiltä, mutta käytössä istuvat paremmin. Saatan silti hieman nostaa niitä vielä ylöspäin. Woolista on kyllä tosi kiva neuloa, täytyy tehdä vielä toinenkin setti jostain eri väristä.

* *

Lisään samaan viestiin vielä sukatkin. Aloitussilmukoita 40. Joustinvartta (2o 2n) 30 kr. Vahvistettu kantapää, kiilakavennukset joka kr:lla. Sileää neuletta 28 kr. Sädekavennus.

Niin joo, lanka Novita Wool Neliraita, puikot 3 mm.

Neulon pojalle puseroa Mambosta. Miten saumoista saisi mahdollisimman siistit eikä ruttuiset ja kuhmuraiset kuten yleensä? Haluaisin viimeinkin opetella karsimaan kappaleet nätisti kasaan, jotta paitaa voisi pitää muuallakin kuin vain ulkoilemassa haalarin alla piilossa ;)

Vinkkejä kiitos!

Kutojapuput

Se on kutojapupu! Heljä Liukko-Sundströmin Arabialle suunnittelema uutuusmuki. Sanoin juuri miehelle että tuollaisen haluaisin - saa nähdä josko vaikka ystävänpäivälahjaksi...

Ja valmistakin tuli :) koiratumput siskolle, synttärilahja joka on kuukauden ja 4 päivää myöhässä. :D



Malli: sama kuin kaverin tumpuissa ks. valmiit
Puikot: 3 mm
Lanka: musta ja punakirjava Novita Nalle
Kulutus: noin 70 g

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu