Angsti

Ihan mahdoton joululahja-angsti. Tuntuu että aika karkaa käsistä enkä mä ehdi tehdä mitään mitä olen suunnitellut tekeväni. Tällä hetkellä on puikoilla lahja joka menee eräälle ystävälle ja pitää saada postiin ensi viikolla tämä paketti. Joten kiirusta olisi. Muut lahjat on edelleen aloittamatta ja olisi kiva neuloa omiakin neuleita. Olen jo tehnyt suunnitelma B:n, jos ei aika riitä (ja pää hajoaa) niin läheiset saa lahjaksi lahjakortit jotka oikeuttaa sukkaparin lunastukseen joulun jälkeen.

Jouluksi pitäisi tehdä sukat kälylle ja hyvälle ystävälle, balleristit äidille ja kummallekin tädilleni (näistä voi joustaa tarvittaessa) sekä pipo isälle. Ja aikaa on..liian vähän.

Jotain pientä valmistakin on, äidin työkaveri tilasi pienet tumput ja sukat koossa joka menee 6kk:n ikäiselle. Joten neuloin vaaleansinisestä Debbie Blessin Baby Cashmerinosta nämä sukat ja pienet tumput (joista en oo vielä saanut otettua kuvaa):

Tiny wishbones

Puikoilla on nyt paljon muutakin, toivottavasti voi taas pian tulla kertomaan valmistuneista töistä. Mutta nyt petiin, ajattelin pyörähtää huomenna Vanhan Raatihuoneentorin Joulumarkkinoilla.

1 kommenttia:

Kivat sukat!

Lahjakortitkin on kiva idea ;)

20. joulukuuta 2007 klo 19.19  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu