Jotain valmiina!

Jouluisia neuleita:
Isä sai Jussi-sukat, veli sai sukat ja tumput. Huomasin neljättä sukkaa neuloessani että tuo kuvio ei ihan täsmää... Olin vielä miettinyt kuvion tosi tarkkaan kun se näytti kieltämättä vähän matalalta mutta tosiaan vasta neljännessä sukassa välähti. Tumpuissa onkin sitten ohjeen kuvio! Ihan kivat nuo on enkä usko että edes huomaavat että kuvio on väärin. Kiva ohje ja ekat miesten sukat pitkään aikaan (miehen äiti + tädit pitävät sukissa, en ole vuosiin viitsinyt).

Tässä sitten äidille: irtokaulus garnstudion sivujen ohjeella. Lanka on ohjeen mukaista Eskimoa, reunus löytyi jämälangoista - on varmaan seiskaveikkaa. Ohje oli tosi kiva ja nopea tehdä, tein itsellenikin toisesta langasta enemmän kaulurimaisen ja tuota Eskimoa on tilauksessa omana lempivärina :) (kuvassa näkyvässä lapussa on Eskimon vyöte pesuohjeineen)

Ja tässä sitten isosiskon pikku kullalle, eli vanhempien Jeri-koiralle. Kilotavarana ostettu fleecepala on muutaman vuoden takaa ja siitä on tehty jos jonkinlaisia tyynynpäällisiä, penaaleja ja muuta ja sitä oli ilokseni vielä sen verran että koiru sai peiton. Tuon alla on sitten kiva makoilla. Peittoon käärittynä löytyy sitten vielä uusi vinkulelu ja jotain herkkupatukoita, saa koira itse avata paketin...

1 kommenttia:

Hienoja! Mun piti myös tehdä Jussi-sukkia lahjaksi, mutta se sitten valitettavasti jäi kun on tuo aika ollut viime aikoina niin kortilla.

20. joulukuuta 2007 klo 18.47  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu