Jo on neulottukin!

Nyt kun niskahartiaseutu huutaa, voi päivittää tänne jo tehtyjä neuleita. Puikkoihin ei auttaisi koskea ainakaan useampaan päivään (mälsää).

Tässä siis En pointe -tossut, punaisesta Tovesta (Sandnes). Neulominen oli yksinkertaista ja 40 C pesukoneessa huopuivat tosi kivasti. Mietin kyllä edelleen että laittaisinko uudestaan samaan ohjelmaan, nuo ovat vähän väljät - siksi koristelukin vielä uupuu. Ihanat ja lämpimät jokatapauksessa. Tovea on onneksi vielä reilut 3,5 kerää. Noihin meni muuten ihan reilusti yli 1 kerä (ohjeessa sanotaan että yhden pitäisi riittää) ja tein ihan ohjeen mukaisesti.


Tässä sitten miehelle tekemäni Eskimo-kauluri, ohje Garnstudion sivuilla. Paksua ihanaa Eskimo-lankaa siis (tein yhden tällaisen jo äidille joululahjaksi). Syntyi parissa tunnissa ja on ihan mahtavan lämmin. Ei ole tosin tullut paljon tuollaisia tarvittua näissä etelän talvikeleissä...


Itselleni tein pitkävartiset sukat Garnstudion Fabelista, jostain syystä en saa kuvia ladattua nyt. Laitan sitten kun seuraava ihan lyhytvartinen pari valmistuu :)

Tässä hillittömässä neulomisvimmassa inspiraationa toimi muuten Ravelry... Tuin jo sieltä löysinkin!

4 kommenttia:

Mä oon kans haaveillu noista tossuista. Osaako joku sanoa voiko tehdä myös Huopasesta?

29. tammikuuta 2008 klo 20.10  

Veikkaisin että ei onnistu, eikä ainakaan ole yhtä hyvät. Tuo Tove on ohutta, vähän niinkuin Nalle, ja huopuu aika vähän (jos Huopanen huopuu 40% niin Tove ehkä jotain 10%) mutta tosi kauniisti. Valmis tossu on ihanaa ohutta huopunutta neulosta. Netistä tota lankaa tilasin.

29. tammikuuta 2008 klo 20.41  

Kiitos! Täytyy katsella jotain lankaa. En tosin vielä ehdi tämän tenttirumban keskellä tekemään yhtään mitään erikoista.

29. tammikuuta 2008 klo 21.34  

Nätit tossut! Mä tein myös joululomalla samaiset tossut mustasta Tovesta ja lankaa meni tosiaan ihan reilusti päälle kerä.

1. helmikuuta 2008 klo 10.43  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu