Puikoilla on lapaset Huopasesta. Vyötteessä on ohjeena kärkikavennus ekan ja kolmannen puikon alussa sekä samat tokan ja neljännen lopussa. Haluaisin tehdä sädekavennuksen. Onnistuuko, kannattaako?

Muita vinkkejä lapasten neulomiseen? Varresta ennen peukaloa tein varuiksi pari senttiä ohjetta pidemmän, koska inhoan yli palelevia ranteita. Pitäisikö pesuoneessa huovuttamisesta tietää jotain erityistä?

4 kommenttia:

Ei kai niillä kavennuksilla ole väliä. Itse olen tehnyt juuri tuolla ohjeen mukaisella tavalla, koska silloin on selkeämpää, kumpaan käteen lapanen kuuluu. Muuten tuskin on merkitystä.

Huovuttamisesta koneessa ei kai muuta kuin ne muovipussit sinne lapasiin :) minä laiskimus en jaksa koskaan ommella niitä kiinni, mutta ihan hyvin on huovutus silti onnistunut.

5. tammikuuta 2008 klo 1.33  

Ekaan sukkaan tehty sädekavennus, toisessa vielä muutama rivi matkaa kavennuksiin.

Siis kannattaako muovipussi ommella kiinni harvoilla pistoilla lapaseen? Myös peukaloon ilmeisesti.

6. tammikuuta 2008 klo 20.50  

Kannattaa ommella, koska muuten ne muovipussit lähtevät lätkimään. ;) Tosin siitäkään huolimatta ainakaan minun huovutustyöni eivät ole huovuttuneet kiinni itseensä.

7. tammikuuta 2008 klo 15.48  

En minäkään ole ommellut, eivätkä ole huovuttuneet kiinni. Tosin mun kokemukseni Huopasesta tehdyistä tumpuista oli vähän huono, niistä tuli tylsän malliset (liian leveät ja liian lyhyet). Muuten Huopanen on toiminut kyllä tosi hyvin.

(ihana kuva sulla tuossa satuk)

8. tammikuuta 2008 klo 20.03  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu