"Kanadakassi"

Otsikko on mieheni suusta - hän risti tekeleeni Kanadakassiksi.

Jee, sain kassin siis valmiiksi! Vuoren ompelu osoittautui haastavaksi, sillä en tajunnut sitä ohjeen esittämää tapaa. Siinä vuoren pohja olisi jotenkin pitänyt ommella erikseen kassiin kiinni yhdessä pohjan tueksi tulevan pahvinpalan kanssa ja vasta sitten olisi muka pitänyt lisätä sivukappaleet. Tein kuitenkin niin, että ompelin vuoren sivukappaleet ja pohjan ensin kaikki kerralla kasaan, ompelin vuorta laukun pohjaan sen verran, että pahvinpalaa varten jäi pieni tasku, josta sen sai sujautettua sisään ja ompelin sitten loput. Siisti siitä kuitenkin mielestäni tuli.

Kuvat ovat vähän huonot kun en jaksanut sen paremmin asetella kassia ja se on tuossa vähän epämääräisessä asennossa. Olen jo muutaman kerran käyttänyt sitä alkuperäiseen tarkoitukseensa eli kuskannut siinä neuletöitäni ja hyvinhän se toimii. Ainut huono puoli on se, että tuo kerää ihan hurjasti kissankarvaa - ja sitähän meiltä löytyy.



Ruskeaa kangasta jäi vielä reilusti yli ja ajattelin värkätä vielä toisenkin samalaisen, ehkä hieman isomman. Innostuin myös ostamaan kangasvärejä, joten voisin kokeilla toiseen kassiin vaikka kankaanpainantaa sabluunan avulla.

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu