Valmista!

Ahkerasti kun neuloo niin saa myös jotain valmiiksi. Joten 3 pakettiin menevää neulomusta on valmiina.

Kämmekkäät viime talven Interveawe Knits-lehdestä, lankana King cole merin blend. Se on koneneulontalanka mutta suosittelen kyllä enemmän kuin lämpimästi sitä kaikille. Turussa sitä myy PiikkoPirta. Puolen kilon kartio maksaa 20,50 ja 50g kerä 2,10. Erittäin riittoisaa ja tosi laaja värikartta.

Nämä menevät äidin työkaverin tyttärentyttärelle, pakettiin on menossa myöskin lapaset. Lankana on aivan ihana Debbie Blissin Baby cashmerino, tosi pehmoista.

9 to 5-sukat Onlinen supersockesta. Ensi kertaa tuota lankaa neuloin ja tykästyin kovin. Riittoistaa, mukavaa neuloettavaa ja hyvät värit.

Lisäksi muutama pienempi proggis, ensimmäisenä Majava. :D
Tämä on ensin neulottu ja sitten huovutettu.

Hiirikäden alla miulla on ollut geelituki mutta se päätti hajota joten oli tarve uudelle. Sattumoisin löysin netistä neulotun hiirikäsituen ohjeen joten pitihän sitä kokeilla! Ja tadaa, mulla on ihan tosi kiva tyyny ny!
Joululahjatehtailun aloitus tökkii täällä vähän, yritän tehdä äidille töihin sukkia kun sain sieltä viestiä että olisi kiinnostusta ostaa. Mutta kyllä tässä pitää tehdä niitä omienkin ihmisten joululahjoja, muuten tulee ihan kauhea kiire. :)

Ja pistin sivupalkkiin lapaskuun-nappulan!

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu