Sain alkuviikosta valmiiksi ensimmäiset joululahjat eli siniharmaasta seiskaveikasta neulotut palmikkosukat ja -lapaset (Novitan ohjeella). Otan riskin ja julkaisen kuvat täällä jo tässä vaiheessa, koska epäilen, että kukaan lahjansaaja ei harrasta käsityöblogeissa surffailua. Sekä sukat että lapaset olivat tosi kivat tehdä ja aion tehdä samanlaiset itsellenikin, eri väriset tosin. Yllättävän nopsaan valmistuivat molemmat. Sukkien varsi vei vähän enemmän aikaa, mutta palmikkoa on jotenkin mukavampaa tehdä kuin vaikka joustinneuletta kun se on vaihtelevampaa.

Tässä kuvat. Lapaset näyttävät vähän epämuodostuneilta kun en ole vielä kostuttanut niitä. Oikean käden tumpusta tuli kyllä ehkä hiukan suurempi kuin vasemmasta, mutta ehkei tuota niin selvästi käytössä huomaa. Toivottavasti ovat kuitenkin saajalleen sopivan kokoiset!


3 kommenttia:

Ovatpas muuten kivan näköiset! :)

13. lokakuuta 2007 klo 11.13  

Onpa nättejä! Mä tein noi samat lapaset punaisesta Novitan Rose Mohair-langasta ja niistä tuli tosi ihanat (pitää kuvata ja laittaa tänne) ja pehmeät. Hyvä ohje siis ja nätti palmikko.

Sukista haaveilen mutta taitaa olla liian pitkät varret tälle kärsivällisyydelle...

13. lokakuuta 2007 klo 13.30  

Yllättävän nopsaan nuo varret valmistuivat. Varren kuvio jäi helposti mieleen ja sukat tuli tehtyä muutamassa illassa:).

18. lokakuuta 2007 klo 21.52  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu