valmistakin!

Teen vielä oman postauksen muutamista lapasista jotka olen saanut valmiiksi.

Eli ihan peruslapaset Gjestal Superwashista jota kului 3mm puikoilla 80g. Lisäksi neulahuovutin toisen lapasen päälle tuommoista kiemuraa. Oli pakko tehdä itselleen lapaset kun paljastui että meidän talvivaatelaatikossa oli vaan kolme lapasta ja kaikki eri paria! Ostin muuten näitä varten Lankabaarista Garnstudion bambupuikot (4,15e) ja ne on kyllä loistavat, enemmän kuin hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi turkulaisille ja täällä suunnalla asuville. :) (Ja jos joku muualla asuva haluaa niin voin käydä ostamassa ja pistää postiin)

Lisäksi valmistui (vihdoin ja viimein) lapasvaihtoon menevät lapaset. Nämä oli yritys kolme joka onneksi onnistui. Kärkikavennukset tosin tein kahdesti mutta kuitenkin. Toivotaan että ne on vastaanottajan mieleen!
Näissä on lankana Gjestalin Janne joka on mielestäni loistava korvike Novitan 7-veljekselle. Tiheys on samaa ja samoin paksuus mutta ei kutita ainakaan mua yhtä paljon. Käsityö-Elisassa on tätä myynnissä 2e kerä (on 50g kerä) ja tässä on tosi laaja värikartta!

6 kommenttia:

Heip, löytyisikö alempiin lapasiin jostain ohjetta? Kauniit! Tykkään kyllä väristäkin :)

16. lokakuuta 2007 klo 20.21  

Riikka, noi on tehty ihan miun omasta päästä poimimalla mallineulekirjasta tuo pintaneule. Mutta mä voin kirjoittaa kyllä niihin ohjeen. :)

16. lokakuuta 2007 klo 21.05  

Kiitos, jos ei siitä ole kovin suurta vaivaa!

16. lokakuuta 2007 klo 21.44  

Eipä se iso vaiva ole ja hyvää harjoitusta vaan, jos sitä vaikka joskus toistekin tekee jotain omasta päästä ja haluaa kirjoittaa ohjeen. :)

17. lokakuuta 2007 klo 12.44  

Ostin just Garnstudion bambuset suorat ja sukkapuikot. Sukkapuikkoja jo testasin ja olivat aivan ihanat.

Alemmat lapaset on tosi ihanat, muttei mun taidot varmaan riitä noihin. :/

17. lokakuuta 2007 klo 13.39  

Salla, noi alemmat lapaset on hyvin yksinkertaisella mallineuleella tehdyt. Mä yritän viikonloppuna naputella sitä ohjetta. Mutta sanoisin että jos osaa neuloa lapasta niin osaa neuloa kyllä nuokin. :)

18. lokakuuta 2007 klo 18.51  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu