Terveisiä Käsityömessuilta!

Piipahdettiin tänään ihan ex tempore-reissulla miehen kanssa Seinäjoella Käsityömessuilla. Näytteilleasettajia oli paljon ja nähtävänä oli käsitöitä laidasta laitaan - neuleita, huovutettuja juttuja, saippuaa, kirjontaa, ryijyjä, hunajaa, koruja... Löytyipä Areenan nurkasta jopa kaksi ihkaelävää alpakkaa:). En ole ennen käynyt vastaavilla messuilla, mutta aivan varmasti menen toistekin. Tuolta sai hurjasti ideoita ja onhan se hienoa katsoa taitavasti tehtyjä töitä.

Ja mikä parasta - messuilla pääsi luonnollisesti shoppailemaan. Mopo oli kyllä karata käsistä pahemman kerran. Mieskin vielä tapojensa vastaisesti yllytti, että "osta nyt vaan mitä haluat, ettei sitten kotona harmita" (huomattavasti useammin kuulen huomautuksen "sullahan on kotona kaapit täynnä lankaa ja muuta rojua). Ostin neljä kerää Dropsin alpakkalankaa, kaksi Puttipajan läpivärjättyä kynttilää, roseetekniikkavempeleen, kaksi vyyhtiä paperinarua, kaksi käsintehtyä saippuaa, puisen saippua-alustan ja kaulakorun. Sanomattakin lienee selvää, että enemmänkin ostettavaa olisi kyllä löytynyt...

Tampereellakin taitaa olla messut tuossa marraskuussa. Suunnittelin meneväni sinnekin, mutta saa nähdä, kestääkö pörssi.

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu