Mystisen isot sukat

Onko jollain kokemusta näistä DropsDesignin sukista?
http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=100&d_id=18

Aloitin tekemään näitä koossa 38/40 ohjeen mukaisella langalla ja puikoilla. Tein joustinneulevarren valmiiksi ja totesin, että se oli tosi iso ja lörppö. Purkasin koko homman ja ajattelin neuloneeni vain liian löysää. Aloitin alusta tiukemmalla otteella ja nyt olen tehnyt vartta vajaat kymmenen senttiä - lopputuloksena edelleen suurehkon oloinen sukka:/. Onko noille DropsDesignin ohjeille tyypillistä tälläinen kokojen epämääräisyys? Mietiskelen vaan, että teenkö nyt koko höskän loppuun ja otan riskin, että ne jäävät käyttämättä vai puranko taas ja teen alusta ne koossa 35/37 (mun jalkani on siis oikeasti kokoa 39...). Voi simpura.

4 kommenttia:

Carnstudion antama tiheys alpacalle on vähän miten sattuu, vyötteen mukaisella puikkokoolla siitä tulee löysää. Joten voisi tästä tehdä semmoisen johtopäätöksen että ohjeessa saattaa olla tiheys kanssa vähän sinne päin.

Minä kokeilisin ensin ehkä pienemmällä koolla, josko se auttaisi asiaan.

18. lokakuuta 2007 klo 0.51  

Kiitos tui:). Huomasin myös, että vyötteen puikkokoko oli vähän kummallinen - yritin nimittäin aloitella noista ensin lapasia ja eihän siitä mitään tullut kolmosen puikoilla. Täytyypä nyt pistää sukka purkuun, onneksi en ihan hirveästi ehtinyt sitä vielä neuloa. Harmittaa kun tuo tuntuu niin hankalalta langalta kun tykkään kovasti sen pehmeydestä ja värivalikoimasta muuten:/.

18. lokakuuta 2007 klo 21.49  

Mä sanoisin että otat vaan rohkeasti pienemmät puikot mitä vyöte sanoo niin saat hyvää jälkeä kyllä aikaiseksi. :)

19. lokakuuta 2007 klo 23.32  

Mulla on nyt käytössä sukkaohjeen mukaiset puikot eli kakkoset. Pienemmät ei oikein enää houkuttele:).

20. lokakuuta 2007 klo 8.18  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu