Hääpukuvilautus, meni jo

Vähän kiristää hermoa kun laitoin nuo kuvat tänne jo kerran ja kirjottelin pitkät pätkät ja sitten en osannut käyttää bloggeria -> luulin poistavani epähuomiossa tehneeni luonnoksen ja poistinkin ihan kaiken. Prkl.

No, jokatapauksessa tämä on hääpukuvilautus. Ilman naamaa noi näytti ihan tyhmiltä, poistan siis kaikki jossain vaiheessa. Puku on minun itse tekemäni, ohje + kaavat SK 1/2005. Yläosa = korsettitoppi oli ihan selkeä tehdä vaikka olikin jotain 40 osaa kaikkinensa. Jossain vaiheessa ompelin kyllä yhteen ihan mitä sattui mutta kertonee enemmän minusta kuin ohjeesta... Luina on rigilene-nauhaa, joka oli yllättävän tukeva vaikka olisin ehkä silti toivonut tukevampaa. Takana on vetoketju, jonka hajoamista jännitin koko päivän - olisi ollut morsio aika alaston aika äkkiä!

Muita kuulumisia: puikoilla on tällä hetkellä syksyn toiset jussi-sukat (inspiraatio täältä). Niskahartiaseutu vaan on menossa jumiin, eikä ihme kun aloitin opintoihin kuuluvan harjoittelun ja istun bussissa 3h/pvä, jännitän vastaanotolla 8h/pvä ja sitten iltaisin pitää tehdä tietokoneella. No, onneks suurimmat joululahjatyöt on jo tehty.

5 kommenttia:

Vaaaautsi, tosi kaunis <3 toivottavasti munkin puku onnistuis noin hyvin :S :D

31. lokakuuta 2007 klo 17.56  

Kiitos! Olen ihan varma että sun puvusta tulee tosi kaunis, kangas oli niin nättiä ja korsettiyläosan kaavat on vaan NIIN hienot :) Kun on hyvä välivuori niin siitä tulee hyvä jämäkkä (näky varmaan mun kuvissa) ja tosi nätti. Sitten vaan kuvia aina näytille :)

31. lokakuuta 2007 klo 20.25  

Tosi kaunis!

2. marraskuuta 2007 klo 19.10  

Kiitos!

3. marraskuuta 2007 klo 13.19  

Hö, mää missasin tän ku en tajunnu käyä täällä. :(

6. marraskuuta 2007 klo 14.51  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu