Mun to do-lista on varmaan kilometrin mittainen. No, ei ainakaan ole ideoista pulaa. Todellakaan. Jouluksi olen tekemässä useammankin neulotun lahjan, yhtään en ole vielä edes aloittanut joten ehkä tässä kohta pitäisi aktivoitua.

Tässä miun joulun to do:t
- Sukat äidille, nämä tulee paksusta langasta eli valmistumisaika on kohtuunopea
- Sukat mummille step-langasta, ajattelin ihan perussukkia, luin eräästä artikkelista että diabeetikolle paras villasukka on semmoinen jossa on paljon sileää neuletta. Luentoneuleeksi enemmän kuin loistava.
- Isälle ehkä hanskat tai kaulahuivi, ajatus olisi että tekisin pipon isänpäiväksi.
- Kälylle toppi, tämä on vähän kysymysmerkillä sillä en tiedä ehdinkö neuloa sitä jouluksi. Katsotaan. Jos ei ehdi niin sitten neulon jotkut sukat, pitää vaan löytää joku kiva malli joka toimii puuvillasta, käly on villa-allerginen
- Laikalle pitäisi kanssa tehdä jotain. Ajatus on kaulahuivista ja ehkä villasukista.

Hei, onhan mulla yksi valmis joululahja! Mammalle olen tehnyt jo keväällä harteille huivin, sen piti olla äitienpäivälahja mutta sitten mä hajasijoitin sen niin hyvin lankakaappiin ettei sitä löytynyt ko olisi ollut aika se viedä. :D

Jos sitten vielä listaisi muita to do-listalla olevia juttuja. Nämä lienee ne jotka on seuraavaksi menossa puikoille, sitä tahtia kun saa muuta valmiiksi ja mahtuu puikoille uusia projekteja.
- Zetor-huivi lämmittämään talveksi kaulaa ja niskaa, tästä ajattelin tehdä tosi ison jotta se on oikeasti käärittävissä useamman kerran kaulalle. Miulla on kirpputorilta ostettua ohutta huivilankaa, se on omiaan tähän koska on tosi lämmintä materiaalia.
- Daina-lapaset uudesta Ullasta
- Endpaper-kämmekkäät, näihin on varattu langaksi Lanettia petroolina ja ruskeana
- Whitby-sukat (sukkia pitää olla aina puikoilla)
- Anemoi- lapaset joihin ostin langaksi mielettömän ihanaa Dropsin alpacaa Lankabaarista
- Bubble pullover kirjasta Knitting Nature

Jotta ei tulisi tylsä kuvaton postaus, tässä muutama kuva keskeneräisistä töistäni.
Tässä on hihaa Tangled yoke cardiganista, ensimmäinen hiha on suunnilleen kyynärpäässä ja vartalo-osasta on kohta tehty resori. Ei millään malttaisi odottaa että tää valmistuu. :D

Uusi yritys tän puuvillasukkalangan kanssa. Ei tullut mitään edellisessä postauksessa kertomistani Elfine-sukista tällä langalla ja metallipuikoilla, luisti niin kauheasti että hermo meni ja purkasin koko höskän. Päädyin sitten tekemään Jaywalkerit.

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu