Hellurei! :)

Olen 22-vuotias yhden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. :)
Hoitelen kotona pikkutyttöämme (10kk) miehen opiskellessa. Koska harrastukset ovat muuten aika vähissä, käsityöt on yksi keino vähän rentoutua ja ottaa aikaa itselle.

Vähän historiaa:
Olen aina pitänyt käsitöistä, koulussa se oli yksi lempiaineistani. Tein aina kaikkia omia muunnelmiani, tosin ne eivät aina olleet niin kovin onnistuneita... mutta tekeminen oli hauskaa!

Lukio toi vähän katkosta käsitöiden tekemiseen, mutta vuoden tauon jälkeen innostuin toden teolla, eikä loppua ole näkyvissä!
Nykyään lähinnä neulon, koska se ei katso aikaa eikä paikkaa. Virkkaaminenkin on erityisen lähellä sydäntäni. Ompelukokemustakin löytyy mm. oman hääpuvun ja kahden iltapuvun verran, myös arkivaatteita ja muita vempuloita on tullut väkerreltyä. Aina välillä innostun myös kirjonnasta ja huovutuksesta.

Käsityöharrastustani leimaa aika paljon töitteni keskeneräisyys. Aloitan innolla aina uutta työtä, kun innostun jostakin, mutta usein varsinkin suuritöisemmät neuleet jäävät kesken. Keskeneräisinä on varmaan parisenkymmentä tekelettä... tosin suurin osa niistä taitaa vielä joskus valmistua! :) Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt keskeneräisten top5-listan, jonka ulkopuolelta ei saa tehdä käsitöitä. Saa nähdä kuinka kauan itsekuri pitää...
Innostuksen jäljiltä kaappimme pursuavat lankoja ja kankaita ja kaikkea kivaa ompelutarviketta...

Tästä blogista innostuneena päätin perustaa myös oman käsityöblogin, Päiväunineulojan. Sinne tulee ehkä enemmänkin tekstiä keskeneräisistä, mutta lupaan käydä myös täällä kurkistamassa (totta kai, kun kiinnostaa muiden työt ;)) aina välillä.

0 kommenttia:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu