Uusia juttuja

hiirenkorva ehti näemmä jo kommentoida ekaan viestiini kellosta ja kävijälaskurista. Mä tykkään tästä pohjasta, sopii hyvin syksyyn. Jos muillekin sopii, niin pidetään tätä nyt ainakin talveen. Kaikki löytämäni kellot oli liian moderneja tälle pohjalle, tuo oli oikeastaan ainut sopiva. Kävijälaskuri huomioi onneksi vain yhden lisäyksen yhdestä tyypistä toisin kuin vuodatuksen blogeihin sopivat kellot, jotka laskee jokaisen klikkauksen eri käynniksi. Olen muuten suunnittelemassa blogiin nappiakin, jonka saa lisätä muihin blogeihin.

Käsitöitäkin on tullut tehtyä. Oma pipo ja kauluri (samaa sarjaa), nyt aloitin mummulleni joululahjasukkia (ne Jussi-sukat). Teen punaharmaat mummulle ja siniharmaat papalle. Neljät muutkin on suunnitteilla. Akuutein homma ois kyllä pojan villahaalari..

Menen muokkaamaan kuvia, jospa saisin tuotua tänne muutaman. Missä on muuten muut blogiin kirjautuneet, teitä on paljon enemmänkin..? Yksi ei ole vielä vahvistanut kutsua.

SatuK

2 kommenttia:

Täällä yksi uusi juuri värkkäili esittelyn:). Täytyy vielä vähän perehtyä tämän blogin käyttöön kun tuntuu vielä vähän hankalalta:).

28. syyskuuta 2007 klo 19.45  

..ja toi nappi on mahtava! hieno ja selkeä. :) Kyllä meillä on just oikea henkilö adminina ;)

29. syyskuuta 2007 klo 13.31  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu